Одіозний народний депутат України від “Опозиційною платформи – За життя” ілля ківа спробував побити відвідувача ресторану в Києві. За деякими даними, він є ветераном АТО. Відзначається, що інцидент стався в закладі Мосс 22 січня близько 12:00.

За даними журналістів, у закладі Ківа зустрічався з представниками кримінального світу Дніпра, зокрема, з якимсь авторитетом Бельмондо. У якийсь момент нардеп несподівано піднявся з-за столу і почав провокувати іншого відвідувача на конфлікт. Так, парламентарій спробував вдарити його в обличчя своєю головою. Однак чоловік ухилився і вдарив в обличчя Ківу.

Після цього до нього підбігла юрба охоронців нардепа. Ківа, в свою чергу, повернувся за стіл.

Що стосується відвідувача, якого намагався вдарити Ківа, то ним виявився Михайло Майман.

Примітно, що незабаром після інциденту з’явилася інформація про те, що в Києві ввели оперативний план “Перхват” через напад на нардепа.

“Розшукується броньований Mercedes w220 S-class АА3869МІ, розбійний напад на людину. 22 січня в Печерському районі Києва невідомі побили народного депутата. Це сталося за адресою вулиця Хрещатик 15/4. Нападники втекли на автомобілях Volkswagen і Mercedes”, – йдеться в повідомленні.

Також в співтоваристві уточнили, що інцидент трапився біля 12:55. За цією адресою розташовані різні заклади, включаючи і ресторан Мосс.

Мережа Правди

коментарі читачів: