У штабі операції Об’єднаних сил повідомили, що на КПВВ на лінії розмежування посилили заходи контролю для недопущення поширення на контрольовану українською владою територію нового коронавірусу.

«Обов’язкова температурна перевірка буде проводитись у всіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі операції Об’єднаних сил. Прикордонники разом з медичними працівниками перевірятимуть температуру у людей, що слідують з тимчасово окупованої території України. За результатами температурного скринінгу громадяни, що нездужають, будуть направлятись до установ охорони здоров’я», – йдеться в повідомленні штабу ООС.

У повідомленні вказано, що командування Об’єднаних сил просить громадян з розумінням поставитися до заходів, що запроваджені у контрольних пунктах.

У Донецькій області працюють чотири автомобільні пункти пропуску – «Майорське», «Мар’їнка», «Новотроїцьке» та «Гнутове». Також на лінії розмежування діє лише один КПВВ у Луганській області – «Станиця Луганська», і він є пішохідним.

В Україні наразі не зареєстровано жодного випадку захворювання на новий коронавірус. Водночас в Італії на коронавірус захворіла 26-річна українка.

Кількість випадків зараження новим коронавірусом станом на 27 лютого сягнула 82 164, майже 33 тисячі одужали.

коментарі читачів: